13 Nicole Braakman. GGD Veiligheidsregio Limburg Noord

Logopedist

 

Rob heeft een open houding, is direct (no- nonsens), geeft een veilig en vertrouwd gevoel, stimuleert en motiveert. Ik heb respect voor het feit dat hij in korte tijd met mij tot de kern en de reden van het probleem komt. 
De werkwijze van Rob is intensief qua tijd en energie. Mijn emotionele reis begon meteen.
 
Ik maakte van ieder gesprek een verslag. Tussen de gesprekken heb ik via mail contact met Rob gehad over dit verslag. Dit zorgt ervoor dat ik iedere dag hiermee bezig kan zijn en buiten de gesprekken er verdieping plaats kan vinden. Dit zet aan tot denken en stimuleert het erkennen en herkennen van het eigenlijke probleem. 
 
Nadien leidde Rob mij middels gesprekken of oefeningen naar een mogelijke oplossing welke altijd in de persoon, dus mijzelf zit. Hij triggert deze en wekt deze tot leven. Dit geeft enorm veel inzicht en verlichting. Ik heb handvatten gekregen. Rob leert je om niet terug te vallen in het oude patroon.
 
Mocht je blij zijn om alles van jezelf te herkennen en te snappen, ook dan is je reis zeker nog niet teneinde. Zelf alert blijven en wakker blijven dat ik niet in mijn eigen oude gedragspatroon val is ook onderdeel van de coaching. Dit zal ik niet onderschatten want dat maakt mijn persoonlijke (ontwikkelings)reis tot een succes.   

Copyright © 2013. All Rights Reserved.