06 Ingrid M. Nationale Politie

Nationale Politie.

 

Vanwege mijn jarenlange werk in de uitvoering bij een bijzonder opsporingsteam, was ik nergens bang voor, kon ik alles zelf. En bovendien was ik vooral niet onder de indruk van welke coach dan ook.

Als vrouw bij de politie moet je jezelf bewijzen. Ik ben een kei in daadkrachtig en hard optreden en mezelf onbevreesd opstellen in gevaarlijke situaties .

 

Daarna werd ik teamleider. Vanuit mijn vorige functie had ik ervaren dat je pas optimaal functioneert als je steun en veiligheid ervaart van je leider en van de rest van je team.

Ik merkte dat ik me in mijn rol als leider, verantwoordelijk voelde voor de veiligheid van medewerkers, maar daarin moeilijk grenzen aan kon geven. 

 

Ik ben door de coaching van Rob uit de vechtmodus gekomen, zonder mijn trots te verliezen. Ik ben voor mijn gevoel door een hel gegaan, want Rob weet de juiste aanpak wel te vinden. Zelfs bij een eigenwijze, harde en koppige politieagente. 

 

Hij heeft me gecoacht op een bijzondere manier, die nodig was voor mij. Ik had dit voor geen goud willen missen.

Ik kan nu mijn skills op een goede manier gebruiken en ben daardoor een betere leider voor mijn medewerkers en een prettiger mens in mijn privé situatie.

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.