53 Arjen Bijl. Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ambassade medewerker Buitenlandse Zaken, Washington.

 

Zowel ikzelf als mijn omgeving bestempelde mij als perfectionist, ik ging voor de 10 en stelde mijzelf doelstellingen die ik niet waar kon maken, daardoor twijfelde ik aan alles wat ik opleverde. Mij werd de mogelijkheid geboden om een coaching traject te doorlopen waarbij ik bewust voor Rob heb gekozen.

Ik heb voor Rob gekozen omdat hij kijkt naar de hele mens en niet alleen naar het werkgedeelte. Zijn filosofie is dat ook privé omstandigheden en ervaringen uit het verleden doorwerken op de werkvloer, en dat sprak mij aan. Zijn aanpak was helder, intensief en prettig, gesprekken via Skype (en de evaluatie in persoon) waarna ik per gesprek een verslag schreef, en Rob hier vervolgens vragen in zette waarop ik weer antwoord moest geven.

Daarnaast gaf hij oefeningen mee die ik kon gebruiken om gevoelens te uiten en mijn houding en perceptie van mezelf te veranderen. De coaching van Rob heeft mij zelfvertrouwen gegeven, mij leren omgaan met mijn “bagage”, mij laten inzien dat ik goed genoeg ben zoals ik ben en dat ik trots kan zijn op wat ik heb bereikt.

Ik begrijp nu dat ik mijn leven mag leven zoals ik dat wil en niet het leven dat anderen mij willen opleggen. Ik voel me nu veel beter en kalmer dan voorafgaand aan coaching traject en kan het iedereen, die open staat voor coaching, aanbevelen.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.