Profiel

 

Ervaren.

 

In 1997 afgestudeerd in de richting Sociale Wetenschappen aan de FONTYS Hogeschool en, onder meer, als coach en psychosociaal-hulpverlener / bedrijfsmaatschappelijk werker binnen de Koninklijke Landmacht werkzaam geweest. In 2011 gestart met V.O.F. Sentse.

 

 

Vaak blijkt het huidige gedrag aangeleerd te zijn omdat dit in je vroegere jaren nog een functie had. Het was toen functioneel.

In veel huidige situaties blijkt dat gedrag tot conflicten of stress te leiden. Het is nu disfunctioneel. 

 

Je wil de nadelen graag omzetten in voordelen, je wil de situatie veranderen en daarvoor zijn aanpassingen in gedrag en communicatie nodig.

 

Ik help jou om die aanpassingen en je doelstellingen succesvol te realiseren.

     

 Betrokken.

 

Gesprekken vinden plaats op een door jou gekozen locatie. Van mij mag je verwachten dat ik ook buiten de uren van coaching, training of hulpverlening beschikbaar ben voor vragen, opmerkingen, ondersteuning en E-coaching.  

 

Je leert je persoonlijke wensen en doelstellingen in evenwicht te brengen met je mogelijkheden, beperkingen en verwachtingen door relaties te verbeteren en positieve beeldvorming te ontwikkelen.

 

Kwaliteitsborging van coaching en training:

1 maand, 6 maanden en 12 maanden na afronding van de persoonlijke coaching of de team coaching bespreken we of de gestelde doelen zijn behaald.

 

Energiek.

 

Je krijgt een eerlijke, veilige en rechtstreekse benadering van problemen door een no-nonsense manier van werken en praten.

Mijn motto: “een gezonde geest in een gezond lichaam”.

 

 

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.