54 Medewerker Ministerie van Buitenlandse Zaken

Financieel specialist

 

De laatste tien jaar in mijn leven hebben in het teken gestaan van stevige veranderingen en drukte zowel qua werk als privé. Al langere tijd bleef ik aan hikken tegen bepaalde zaken waarover ik mij niet happy voelde. Ik kreeg de mogelijkheid om met een coach intensief met mijzelf aan de slag te gaan.

Nadat ik de website van Rob had bekeken, ben ik met hem in zee gegaan.

Rob heeft mij duidelijk gemaakt hoe ik zaken anders kon aanpakken. Hij deed dit door goede vragen te stellen en nuttige voorbeelden te geven.

Rob weet hoe je de communicatie kunt verbeteren. Door de vele interventies, de spiegel die hij mij voorhield, en de vele voorbeelden heb ik een duidelijker beeld daarvan gekregen. Ook heeft hij mij geholpen met het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Mijn vertrouwen om te zijn wie ik ben, mijn durf om gerichter door te vragen om duidelijke uitleg te krijgen waarop ik recht heb.

Ik heb daardoor ook geleerd dat goede werkrelaties om meer redenen belangrijk zijn. Bijv. om te bereiken dat je een goede planning kan maken maar ook nog eens kan uitvoeren. Ik heb ook diverse tools gekregen om te werken aan het daadwerkelijk realiseren van gestelde doelen en prioriteiten.

Ik heb al na enkele sessies gemerkt dat ik beter in staat ben om d.m.v. strategisch na te denken over aanpak van gesprekken en goede effectieve communicatie positieve resultaten te behalen. Vooral de empathische manier waarop Rob zich tijdens onze gesprekken inspande om mij te doorgronden en te helpen vond ik uiterst prettig.

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.